LiveZilla Live Help
Live Support
Canakkale Project

Canakkale Dumpsite Rehabilitation Project is completed in October 2009.

More...


Aksehir Landfill Project

Aksehir Landfill Construction Project (47 ha with buildings) is completed at the end of September 2010.  

 

More...


Istanbul Municipality European Side Landfill Construction - 2010

50.000 m2 Landfill Construction works is completed.

More...


İzmir Çiğli Sludge Drying Site Construction

190.000 m2 Sludge Drying Sites Construction work which is tendered by İzmir Municipality was started in March 2011 and continues.

More...


Haydarpasa Port Waste Acceptance Plant, Wastewater Discharge Line Construction

The work was completed in January 2011 and delivered to Istanbul Municipality ISTAC A.S.

More...


Istanbul Municipality European Side Landfill Construction - 2011

55.000 m2  landfill construction work continues.

More...


Istanbul Municipality Asian Side Landfill Construction - 2011

95.000 m2 landfill construction work continues.

More...


INFORMATION
Would you like to receive news from us?
Name-Last Name /   Company Name

E-Mail

İş Güvenliği Politikamız(OHSAS-18001)

 

ÇEVKA İnşaat'ta çalışanların sağlık durumlarının iyi olması, işin en iyi şekilde devam edebilir olmasının bir ölçütü olarak görülür. İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi uygulanarak (OHSAS-18001), sistem periyodik olarak gözden geçirilir ve performansı izlenerek, sürekli olarak gelişmesi sağlanır.

     Bu amaçla;


  * İş Sağlığı ve Güvenliği konuları ile ilgili tüm yerel ve ulusal kanun, yönetmelik ve standartlara uyulur,

  * Meslek Hastalıkları, İş Sağlığı ve Güvenliği konularındaki tüm riskler değerlendirilir ve koruyucu önlemler alınır.

  * Tüm çalışanların katılımı ile tehlikeler kaynağında yok edilerek sıfır iş kazası ve meslek hastalığı hedeflenir.

  * Faaliyetlerimiz sırasında meydana gelebilecek herhangi bir kaza veya acil durumda kayıplarımızı en aza indirecek sistemler geliştirilir.

  * Çalışanlarımız iş sağlığı ve güvenliği, konulsunda eğitilir, zinde ve sağlıklı olmaları teşvik edilir.

İşyerlerimizdeki tüm çalışanlarımız, bu politikadaki hedeflere ulaşabilmek için işbirliği içinde çalışarak gerekli önlemleri alır.

 

Referans gösterilmeden alıntı yapılamaz.

2009 © All Rights Reserved.
Desing By Webgrup.Com